fbpx

Trajecten

Stel je het leven eens voor als een wandeling door de bergen. Vanuit het dal loop je naar een top, tijdens je wandeling loop je door bergen en dalen tot je op de top van een berg staat. Je geniet van de reis en het bereikte doel. Na een tijdje wil je hoger en verder en loop je weer door dalen en bergen naar de volgende top. Wat een prachtige wandeling en wat ben veel moois op deze tocht meegekomen en nu sta je hier op je einddoel. Je geniet je hebt bereikt wat je graag wilde en voelt de liefde en vreugde door je hele lichaam heen stromen, een gevoel dat je wil vasthouden.

Zo is het met het dagelijks leven ook. Het leven kent zijn pieken en dalen of te wel zijn donkere en lichte kant. Op de weg van de weerstand (dalen) kom je de mooiste beren tegen. Vanuit de weg van de weerstand weet je dat het goed voor je is als je een andere wandeling kiest maar o wat is dat lastig om oude patronen te doorbreken zonder hulp. Je wil je sterk houden, waarbij je vergeet te luisteren naar de signalen van je lichaam en klachten als gespannen nek en schouders, rugpijn, migraine of hoofdpijn, angsten worden erger.

Ik noem deze klachten onze innerlijke onrust. We zitten dan in het dal en weten dat het zo echt niet langer meer kan en vaak komen we in dit soort situaties bij de huisarts en worden de reguliere stappen geadviseerd. Wil jij de wandeling maken en je bewust worden van je onrust stap dan in op het Body Mind Release traject en verlos jezelf van je opgedane ballast. De ballast die voor 95% bepaalt hoe je je voelt, denkt, handelt en reageert.

Na deze reis heb je de tools in handen en kun je zelfstandig je bergwandeling naar de volgende toppen maken. Uit de praktijk blijkt echter dat dit niet voor iedereen zo makkelijk is en voor die mensen biedt Mani Padme het traject Bewust van mijn doel aan.

Is het zo dat je je bewust bent van je onrust en je de tools hebt om deze aan te pakken, maar geen idee hebt wat jouw levensdoel is en wil je graag instappen op dit traject dan is dat uiteraard mogelijk. Je bent altijd vrij een afspraak te maken en voor jezelf te voelen of ik degene ben die met jouw de reis naar de volgende bergtop mag maken.

Het is mijn missie dat je vanuit je eigen unieke zijn je leven leidt en stappen zet omdat je dit zelf wil. Een reis waarin je leert je grenzen aan te geven en ontdekt wat voor jou belangrijk is. Het leven is voor mij één grote reis naar je VOLMAAKTE IK, mijn waarheid is dat we allemaal volmaakt geboren zijn en gaandeweg deze volmaaktheid zijn verloren, en ik wandel graag met je mee in de fases waarin jij het nodig hebt.