fbpx

Hallo!

Ik ben Kitty Geboers, samen met mijn vriend deel ik de passie voor het reizen. Ik ben moeder van 2 prachtige dochters. Na ruim 15 jaar als Directiesecretaresse te hebben gewerkt en mijn tweede burn-out zag ik in dat dit niet langer meer bij mij als persoon paste en ben ik me gaan verdiepen in diverse opleidingen, allemaal om van de innerlijke onrust die in mij zat af te komen. Uit de zoektocht naar mezelf is mijn praktijk geboren.

Ik ben opgegroeid in een warm gezin waar we jaarlijks onze zomervakantie doorbrachten in het land van de bergen, Oostenrijk. Nu besef ik me dat deze bergen mij veel hebben gebracht en lieten zien, daarom is de wandeling door de bergen ook de metafoor die je als rode draad in mijn praktijk terugvindt. Het leven is voor mij een ontdekkingsreis naar jezelf waar je soms door dalen gaat en andere momenten weer op toppen staat. Je blijft je hele leven leren en hierdoor leer je jezelf steeds beter kennen. Er vallen soms vriendschappen weg of er komt een einde aan een lange relatie. Niet altijd even gemakkelijk, maar onthoudt altijd dat er na een dal weer een top komt als je uit je dal omhoog wandelt en alles heeft een reden.

Een wandeling vanuit een dal kan fijn zijn om alleen te lopen, op een ander moment vind je het fijn als iemand met je meeloopt en je de inzichten aanreikt zodat jij weer verder kunt. Weet dan dat je bij Mani Padme terecht kunt.

Samen kijken we waar je staat en welk traject voor jou passend is op dit moment. De keus is aan jou en jij wandelt door de dalen op weg naar de top en ik ben dankbaar dat ik naast je mag lopen en je de inzichten mag aanreiken waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Ik begroet je graag in mijn praktijk.
Positieve groet,

Kitty

En wil je weten hoe ik aan de bedrijfsnaam ben gekomen? Lees dan hieronder verder.

De naam Mani Padme komt uit de mantra Om Mani Padme Hum en heeft als betekenis:

OM: bevrijdt je van trots.
MA: bevrijdt je van jaloezie en genotzucht.
NI: bevrijdt je van passie en verlangens.
PAD: bevrijdt je van domheid en vooroordelen.
ME: bevrijdt je van bezitsdrang.
HUM: bevrijdt je van agressie en haat.

En dat is zoals ik het leven voel! Heb JEZELF lief en LEEF zonder oordeel!