fbpx

WAAR LOOP JIJ IN VAST?

Het is vast niet voor niets dat je op de website aan het kijken bent. Waar loop jij tegenaan? Hieronder staan enkele veel voorkomende klachten waar we allemaal wel eens tegenaan lopen. Wat het ook is een leven leiden dat vrij is van pijn daar kunnen we niet voor kiezen. Wel kunnen we kiezen om vrij te zijn, om te ontsnappen aan het verleden, ongeacht wat ons overkomt en om dat wat mogelijk is te accepteren.
 • Gevoelens van stress, spanning en /of onrust
 • Sociale en/ of werkgerelateerde problemen
 • Relationele problemen
 • Gedragsproblemen
 • Angst en onzekerheid
 • Vermoeidheid
 • Gebrek aan (zelf)vertrouwen
 • Negatief denken en/of piekeren
 • Lusteloosheid, vastzitten en/of tot niets komen
 • Burn-out
 • Slaapproblemen
 • Somberheid
 • Fysieke, emotionele, mentale klachten
 • Niet kunnen praten

IK NODIG JE UIT DE KEUZE TE MAKEN VRIJ TE ZIJN

Waarschijnlijk loop je al maanden of zelfs jaren rond met gevoelens van spanning en stress. Je voelt je misschien wel somber en eenzaam. Je zit zo laag in je energie dat je een voortdurende vermoeidheid voelt.

De huisarts kan hier geen direct onderliggende medische oorzaak aan koppelen. De voor de hand liggende begrijpelijke en logische tips als zoek een hobby, neem meer tijd voor jezelf en ontspan zijn moeilijk voor je op te pakken. Logisch, er wordt van je gevraagd iets ‘anders’ te doen. Er vanandert hierdoor niets. Je leert omgaan met de gevolgen, terwijl de oorzaak nog altijd in je zit.

Door de oorzaak aan te pakken krijg je snel meer energie, fysieke en mentale ontspanning. Je levensvreugde en (zelf)vertrouwen komen weer terug. Je krijgt de regie over je leven (weer) in eigen handen.
 

JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR

HALLO! IK BEN KITTY GEBOERS

Ik geloof dat we allemaal volmaakt zijn geboren. Door de ervaringen en/ of (negatieve) gebeurtenissen in ons leven is de bril waarmee we naar de wereld kijken gekleurd. Door deze gekleurde bril krijgen we gevoelens van stress en spanning. Zijn we somber en voelen we ons eenzaam, vermoeid, afhankelijk en raken we steeds verder van onze ware persoonlijkheid verwijderd.

Door de overtuigingen aan te pakken die je klachten veroorzaken haal je de kleuren uit je bril en wordt deze weer helder waardoor je weer dichter bij je eigen UNIEKE IK komt! Je krijgt meer energie, gaat (weer) genieten van het leven en voelt je krachtig en sterk

.

DIT KUN JIJ OOK!

DE SLEUTEL NAAR EEN VRIJ LEVEN

Je eigen gedachten zijn de grootste gevangenis.  En de sleutel van deze gevangenis zit in jezelf. Wat de sleutel is?

 • de bereidheid om de totale verantwoordelijkheid voor je eigen leven te nemen;
 • de bereidheid om risico’s te nemen;
 • de bereidheid om jezelf los te maken van oordelen en je onschuld op te eisen terwijl je jezelf leert accepteren en leert houden van wie je echt bent

MENSELIJK, NIET PERFECT EN ÉÉN GEHEEL

Hoe gaan we dat doen? Door de overtuigingen die jou tegenhouden om in vrijheid te leven aan te pakken. Jij gaat met deze overtuigingen aan de slag en ik?
Ik begeleid jou en laat je zien welke keuzes je hebt.

REDENEN OM MET MIJ SAMEN TE WERKEN


KORTLOPEND TRAJECT;

6 tot 8 bijeenkomsten, waarna jij ZELFSTANDIG verder kunt.

GEGARANDEERD BLIJVEND RESULTAAT;
Omdat we naar de oorzaak van jouw klachten gaan en je deze ZELFSTANDIG gaat los laten zul je NIET terugvallen in oude patronen.


WAT JIJ GAAT BEREIKEN:

 • Directe vermindering van stress- en piekerklachten
 • Fysieke en mentale kracht
 • Emotionele balans
 • Opnieuw levensvreugde ervaren
 • Met vertrouwen zelfstandig keuzes maken

WAT JIJ GAAT LEREN:

 • Keuzes maken zonder stress
 • Grenzen aangeven en NEE zeggen zonder schuldgevoelens
 • Inzicht in jouw emoties, gedachten en valkuilen
 • Hoe je zelf invloed hebt op je fysieke en mentale zijn
 • Zelfstandig doorpakken in jouw proces van Zelfbewustzijn
Februari 2019
Na jaren van rennen, vluchten voor mijn eigen gevoel en een aantal behoorlijke uitdagingen die het leven voor mij had, ben ik gebroken. Ik kan niet meer, mijn lijf wil niet meer en mijn hoofd staat constant in een staat van onrust, negatieve gedachten en angst. Ik zit letterlijk gevangen in de donkerste plek die ik ooit heb gekend. Ik zonder me af, ben onbereikbaar voor mezelf en voor anderen. Deze plek, ik wil er niet zijn maar kom er niet uit. Eén ding weet ik wel, deze plek…hier kan ik het geen maanden volhouden…

Maart 2019
Kitty komt op mijn pad. Ze vraagt aan mij of ze mij mag helpen. Body Mind Release zou de sleutel moeten zijn. Ik denk : “Veel succes”, maar het wordt me al gauw duidelijk dat ik zelf aan de slag ga. Praktisch, concreet en snel resultaat. Ik ga ervoor. Ik heb niets te verliezen, voor mijn gevoel ben ik al alles kwijt op dat moment.

En dan gaat het snel. Na een paar dagen voel ik me al beter, bijna niet te geloven eigenlijk. Na nog eens twee weken ervaar ik rust, ruimte en krijg ik weer mijn plezier in het leven terug. Ik vind het zelf een bijzondere gewaarwording, die donkere plek daar ben ik ver van weg.  Mensen in mijn omgeving zien mij veranderen, ikzelf voel me veranderen. Dit proces blijft verder gaan….ik blijf groeien door terug te komen bij mezelf, dicht bij mezelf. Ik durf eerlijk te kijken naar mezelf en te voelen wat ik voel en daarop mijn acties en keuzes te maken. Ik herken patronen in mijn gedrag en erken naar mezelf als iets niet fijn voor mij voelt. En daar durf ik vervolgens naar te handelen zodat het wel goed is voor mij. Ik heb de regie terug over mijn eigen leven.  Zo voelt het voor mij.  En het mooie is, je leert een methode die je de rest van je leven kunt blijven toepassen op situaties waar je nu eenmaal tegenaan loopt in je leven. Het herkennen, erkennen, loslaten en handelen wordt steeds meer eigen en een deel van jezelf.
BMR is echt een GROOT cadeau voor jezelf. Het zal je thuisbrengen, thuis naar jezelf.

Lieve Kitty, dank je wel voor de sleutel die je mij hebt gegeven, de sleutel naar mijn thuis, de sleutel terug naar mezelf!

Renee Olders

Uitvaartmedewerkster

Zolang ik me kan herinneren was ik altijd vroeg wakker en dan begon ik over van alles te piekeren met als gevolg dat ik helemaal niet meer in slaap kwam. Door allerlei gebeurtenissen in mijn leven begon ik ook nog aan mezelf te twijfelen en wilde ik steeds vaker bevestiging van anderen. Kitty is al 25 jaar mijn beste vriendin en ze zei: “ik ga je helpen, we gaan het Body Mind Release traject in”. Ik ben niet een persoon die dat snel zou doen, maar had zoiets van wat heb ik te verliezen en het voelde heel vertrouwd bij Kitty.

Ook nu ben ik nog wel eens vroeg wakker maar dan val ik weer direct in slaap. Had nooit verwacht dat het zo’n positief effect op mij zou hebben, voel me nu veel energieker.

Zit je slecht in je vel, waag de gok, want ik kan je garanderen je wordt er zeker beter van.

Angelique van Vugt

Administratief medewerker

Het is door een burn-out een lange tijd niet goed met mij gegaan, zodat ik dan ook geen vreugde, balans en rust in mijn lichaam en leven had. Op advies van een vriendin die hele goede ervaringen met Kitty had, ben ik bij haar een traject gaan volgen.

Dit heeft er voor gezorgd dat ik mezelf en mijn leven weer een 8,5 kan geven, terwijl dit bij de start nog maar een 4 was.

Ik heb van haar geleerd wat echt belangrijk voor mezelf en in mijn leven is en hoe ik mezelf kan behoeden voor onrust, pessimisme en negativiteit.

Rob