fbpx

Persoonlijk Leiderschapstraining

Neem de regie terug over je leven

Word je door Pijn of Verlangen op het pad van Zelfontwikkeling gezet? Het maakt niet uit, jij hebt besloten jezelf voorop te zetten.

Herken je deze gevoelens?

 • Gevoelens van stress, spanning, onrust
 • Negatief denken en piekeren
 • Gebrek aan (zelf)vertrouwen
 • Afhankelijkheidsgevoelens
 • Vermoeidheid
 • Somberheid
 • Sociale en werkgerelateerde problemen
 • Angst en onzekerheid
 • Slaapproblemen
 • Mentale en emotionele klachten
 • Vastzitten, tot niets komen
 • Lusteloosheid

JE WEET VAN BINNEN DAT JE MEER KUNT BETEKEN EN BEREIKEN

Zie je door de bomen het bos niet meer wat jou gaat helpen om jezelf écht verder te ontwikkelen?
Er wordt veel van je verwacht en iedereen trekt aan je. Niet alleen op je werk door je collega’s, de organisatie, maar ook thuis is er een partner en misschien zelfs kinderen die wat van je willen.

 Je hebt het druk, je hoofd loopt over en misschien heb je ook lichamelijke klachten. Je probeert alle ballen in de lucht te houden en wilt graag structureel zaken aanpakken, maar de tijd haalt je telkens in. Je weet en voelt dat er meer in (je) zit, maar hoe dan? 

Er wordt zoveel gezegd en geschreven. Ik durf te wedden dat je meerdere zelfhulpboeken hebt gelezen of -trainingen hebt gevolgd, maar lang niet alle lessen hebt geïmplementeerd. Niet zo vreemd, want daar is meer voor nodig.

Je hebt eerst de fundering neer te zetten om het potentieel van jezelf te benutten. Op een goede fundering kan duurzaam gebouwd worden.

Training

 

De training is gericht op een 3-tal pijlers.

 1. Weten welke stromingen van belang zijn voor een duurzaam resultaat

 • De gewenste situatie: wat is jouw verlangen en/of van welke pijn wil je af
 • De Bovenstroom: Wat hebben jij en je team nodig om een goede fundering te bouwen
 • De Onderstroom: Welke belemmerende overtuigingen heb jij en je teamgenoten op te ruimen om daadwerkelijk de gewenste situatie te bereiken
 • De Psychologische stroom: Welk transformatieproces maken jij en je team door om bij de gewenste situatie te komen

 2. Leg een stevige basis aan

Meestal zitten er scheuren in onze eigen fundering. We zijn te gericht op de ander of leven nog altijd vanuit de waarden en normen van onze ouders. Alles om gezien en gehoord te worden, niet waar? Ga je op deze fundering bouwen dan blijf je wankel staan en bij de eerste tegenslag val je om. Dus eerst die sterke basis neerzetten om daar verder op te bouwen.

 • Breinleer: Alles wat je moet weten over onze 3 breinen en waarom mensen reageren zoals ze reageren.
 • Eigenaarschap: Van slachtoffer naar Winnaar en hoe ontwkkel je je zelfverantwoordelijkheid en zelfliefde.
 • Effectief communiceren: Dat begint met verbinden met de ander en hoe je dat doet daarvan ligt de essentie in representatiesystemen en karakterstructuren.

 3. Het (af) leren van vaardigheden kost tijd, moed en doorzettingsvermogen en volgt de fases van

 • onbewust onbekwaam
 • bewust onbekwaam
 • bewust bekwaam
 • onbewust bekwaam

Wanneer je kiest voor deze training word je als deelnemer je bewust van je brein, je patronen en overtuigingen. Je leert effectiever communiceren en anders omgaan met de dagelijkse druk en stress. Een in-company training van 9 maanden voor jou en je team.

Wat levert het programma jou op?

 Na het volgen van deze training ben jij je bewust van van jouw potentieel

Je weet door welke brillen je hebt kijken om je potentieel te leven

 Je weet welke overtuigingen jou belemmeren om je potentieel te bereiken

 Je bent je bewust wanneer je in welke fase van het transformatieproces zit en wat dit voor jou betekent

 Je kunt de wereld waarnemen door verschillende brillen

Je hebt het fundament neergezet en in je leven geïntegreerd om verder te ontwikkelen. Je voelt je ontspannen en hebt rust in je hoofd.

Het programma is ALLEEN GESCHIKT VOOR JOU ALS:

 Je bereid bent totale verantwoordelijkheid voor je eigen leven te nemen

Je bereid bent risico’s te nemen

 Je bereid bent jezelf los te maken van oordelen en je onschuld op te eisen terwijl je jezelf leert accepteren en houden van wie je echt bent

Dit is wat je uiteindelijk krijgt:

Een 6 maanden programma met 4 dagen op een nader te bepalen locatie

  Toegang online academie

  9 maanden toegang tot de community

  6 live groepscoachings via Zoom door Kitty Geboers

  Toegang tot een netwerk met gelijkgestemde

Hi! Ik ben Kitty Geboers  en na 15 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als Officemanager ben ik in een burn-out terecht gekomen. Tijdens mijn carriere heb ik veel ervaringen opgedaan. Managers die met de ziel onder de arm liepen en bij mij hun verhaal kwamen doen om vervolgens er weer positief tegenaan te gaan. Een pleister op de wond.

Na mijn burn-out ben ik bij mezelf gaan onderzoeken en kwam ik tot inzicht dat het lichaam me vertelde dat ik aan mezelf voorbij ging en mijn eigen grenzen niet in acht nam.  Het werd me duidelijk dat ik niet langer meer als Officemanager wilde werken, maar me juist wilde inzetten voor het welzijn van de mens.

Na jarenlange opleidingen zie ik in dat ik gevangen zat in mijn eigen gedachte. Nu ik me er steeds bewuster van ben dat ik altijd een keuze heb en de nodige ballast heb opgeruimd en steeds meer in vrijheid leef kan ik jou en/of jouw collega helpen uit de gevangenis van gedachten te komen. Het programma dat jou biedt is duurzaam en start met het leggen van een stevige fundering.

Ik sta voor preventieve verzuiminterventie, als ervaringsdeskundige weet ik wat een burn-out met je doet en hoe dit je leven op de kop zet. Let goed op jezelf,  je collega’s en team! Ga in gesprek als er sprake is van vaker (korte) periode van ziek zijn, dit zijn de eerste signalen en neem die serieus. En vergeet ook niet die collega, die er altijd is, die je niet hoort en die maar door blijft gaan om aan de verwachtingen te voldoen. Investeer in persoonlijke ontwikkeling. 

ERVARINGEN IN-COMPANY TRAINING

Hele fijne training die zowel inzicht in jezelf geeft als in je collega’s! Er werd een sfeer gecreërd dat iedereen zijn/haar verhaal kon doen.

Zowel persoonlijk als in teamverband een geweldige aanvulling waarbij vele eyeopeners worden gegeven die het leven een stuk makkelijker maken.

Ik heb de training als heel fijn ervaren. Goede reflectie waardoor je goed naar jezelf kijkt en begrijpt waarom je het zo doet. De opbouw was ook prettig. Prettige voorbeelden vanuit je eigen situatie, waardoor het nog duidelijker werd.

Super interessant en toepasbaar. Ik denk serieus dat dit voor iedereen goed is. Kitty spreekt enomr fijn en pakte me ook elke keer met goede voorbeelden waardoor ik niet afgeleid ben geweest.

Enthousiaste training waarin iedereen in zijn waarde wordt gelaten. Er wordt een veilige omgeving gecreërd. Ik vond het zelf soms wel lastig mezelf bloot te geven waardoor het voor mij fijner was alleen in de 1 op 1 contacten situaties te bespreken. 

Mooi hoe er persoonlijke aandacht was voor ieder zijn verhaal ondanks dat het in groepsverband was. Zelf zou ik deze training niet snel uit kiezen maar ik ben positief verrast.

Onwijs waardevolle training die ik iedereen zou aanbevelen. Het zou mooi zijn als iedereen zich meer bewust wordt van zichzelf en zijn handelen en reageren.

Ik vind de kennis die je hebt in combinatie met het persoonlijke wat je durft te vertellen en te delen Goud waard.