fbpx

Kom binnen 3 maanden van jouw  burn-out (klachten) af en ontwikkel jouw taal van persoonlijk leiderschap!
Een goede basis is het begin om uit het overleven te stappen.

Voor diegene die op ’t pad van zelfontwikkeling wordt gezet door een burn-out of kampt met burn-out klachten.
Voor diegene die aanvoelt dat het nu tijd is aan zichzelf te werken en verlangt naar een leven vanuit haar eigen potentieel.

 

Werk je op dit moment kei hard en word je niet gehoord of gezien? Verlang je naar erkenning en meer vrijheid voor jezelf?

De afgelopen jaren zie ik veel vrouwen om me heen keihard werken. Ze vullen verschillende rollen in het leven en vergeten wat voor zichzelf belangrijk is.

Ik loop dan vaak rond en voel met je mee, want hé je kunt je leven zoveel makkelijker maken waardoor je tijd en vrijheid voor jezelf hebt, je gehoord, gezien en erkend wordt.

De meeste vrouwen zetten de ander boven zichzelf en cijferen zichzelf helemaal weg. Als de ander je nodig heeft sta je voor ze klaar. Er is dus weinig tot geen tijd op een dag voor jezelf waardoor je je gehaast en gestresst voelt.

Ga je op vakantie?
Dan regel jij de was, de reis, de koffers, de papieren, etc.

Speelt er iets met je kinderen?
Dan ben je druk aan het regelen om het op te lossen en help je op alle vlakken

Heeft je werkgever je nodig op je vrije dag?
Dan regel je dat je toch kunt komen werken, zodat het werk geregeld wordt

 Een agenda daar werk je niet mee, want hé dan moet ik die ook nog bijhouden, nee hoor ik onthoud het zo wel. En die bardienst bij de vereniging die past er nog best tussen, dat is gezellig daar krijg ik energie van. En de volgende ochtend sta je moe op, je moest er ook nog ’s nachts uit want je kind huilde dus veel uren slaap waren er niet.

Terwijl jij aan het overleven bent om alles georganiseerd te krijgen, zijn er ook vrouwen die tijd voor zichzelf hebben ondanks alle rollen die ze invullen in hun leven. Zij kiezen voor zichzelf en kunnen er ook zijn voor de ander. Zij hebben inzicht in zichzelf, weten waar hun grenzen liggen en zijn zich bewust wanneer ze een rol aannemen die hun energie kost. Deze vrouwen hebben het bewustzijnsmodel ontdekt en in hun leven geïntegreerd.

Al jaren heb ik last van een angststoornis. Dit komt doordat ik weinig zelfvertrouwen heb en daardoor het vertrouwen in mijn lichaam ben verloren.
Na het traject voel ik rust in mijn lijf, pieker minder en kan voor mezelf kiezen zonder me schuldig te voelen naar de ander.
Ik wil mensen die met angsten zitten of andere klachten hebben aanraden te investeren in zichzelf en te starten! Het is het echt waar, je voelt al snel verschil.

Esther Loeffen

Pedagogisch medewerker | Slaapritmecoach

LATEN WE DE WERELD MOOIER MAKEN DOOR IN DE SPIEGEL NAAR ONSZELF TE KIJKEN

Hi, ik ben Kitty Geboers en het is mijn missie om het zelfbewustzijn in jou te vergroten, zodat we een burn-out kunnen voorkomen.

Op 24 juli 2002 veranderde mijn leven voorgoed: Ik werd moeder! De ventrikel vergroting die tijdens de zwangerschap zichtbaar was, het dwarsliggen van de kleine meid in de baarmoeder zorgde voor de beslissing van een geplande keizersnede. Mijn meisje werd na de geboorte direct naar de kinderarts gebracht, zonder dat ze bij mij had gelegen en ik werd naar de uitslaapkamer gereden. Daar lag ik dan bevallen van mijn meisje eenzaam en alleen. De vechter kwam naar boven en tegelijkertijd overviel me de onzekerheid. Vreugde en blijdschap voelde ik niet op dat moment, de angst had de overhand. Die kleine meid is afhankelijk van mij en wat als ik het niet meer weet. Angst zwetend heb ik doorstaan, een uur leek wel een halve dag.

Het was een enorme opluchting toen bleek dat er geen sprake was van een waterhoofdje. Tegelijkertijd ontstond er angst, omdat er wel een heupafwijking was. De eerste 4 jaar stonden in het teken van het bezoeken van het ziekenhuis voor de kleine meid en nadat de KNO en heupproblemen waren opgelost vervolgde onze reis naar de Psychiater en Psycholoog. Hier kreeg ze in 2008 de diagnose autisme. In 2010 werd die diagnose uitgebreid door de diagnose Licht Verstandelijke beperking. Mijn interesse voor de oorzaak achter het gedrag werd aangewakkerd.

Tijdens die periode stond ik voortdurend op ‘aan’ en stelde ik mezelf volledig in dienst van het gezin. Nu, dat in dienst stellen dat was ik als directiesecretaresse wel gewend 😉 In 2009 werd haar zusje geboren en kwamen er voor mij als moeder nieuwe uitdagingen bij. Het besef dat dit niet mijn ideale leven was werd me wel duidelijk,  anderzijds wilde ik ook alles op alles zetten om eruit te halen wat er in zit bij de meiden. En ja besef, maar hoe dan anders?

Uiteindelijk na mijn opleiding intuïtieve ontwikkeling, volgde mijn Reiki inwijding, opleiding Kinderyogadocent, Kinder- en opvoedcoach, meditatieopleiding kwam de bewustwording dat ik mezelf was verloren in het voortdurend in dienst stellen van de ander en totaal niet meer wist wat ik nu zou willen!

Dit moest anders! In 2014 stopte ik met mijn baan in loondienst. Ik startte mijn eigen onderneming en ging verder met mezelf ontwikkelen. In 2015 verbrak ik mijn 20 jarige relatie en in 2016 kreeg ik mijn eigen woning toegewezen.

Ondanks en dankzij de angst voor financieel tekort zette ik de stap, ik ging weer in loondienst naast mijn eigen onderneming. Door de groei van mijn onderneming, de steun en het vertrouwen van mijn nieuwe vriend kon ik in 2018 afscheid nemen van mijn baan in loondienst.

In datzelfde jaar kwam de opleiding tot Body Mind Release therapeut op mijn pad en in 2019 de opleiding tot multidisciplinair coach.

Met alle kennis en levenservaring die ik in de afgelopen 18 jaar heb opgedaan is het dan ook niet zo gek dat ik nu als therapeut anderen begeleid in hun proces.

Welke oorzaak zit er achter het gedrag dat je laat zien. Waar komt dit vandaan? Daar ligt mijn kracht en expertise. En daarom heb ik een programma ontwikkeld waarin je binnen 3 maanden weet met welke kwaliteiten jij bent geboren! Jouw aangeboren persoonlijkheid is jouw fundament, jouw basis! Vervolgens leer je stappen zetten om je opgedane ballast van je af te gooien en terug te keren naar jouw authentieke volmaaktheid!

Dit is wat het programma ‘Ontwikkel jouw taal van Persoonlijk Leiderschap inhoudt’

Je krijgt tijdens de online training het bewustzijnsmodel aangereikt waarin je de 4 knoppen leert kennen en eigen maken waaraan je hebt te draaien om de rust en vrijheid te gaan voelen. Dit programma is geschikt voor vrouwen die het gevoel hebben dat ze alleen maar aan het geven zijn en zich niet gehoord en gezien voelen en ook voor vrouwen die zichzelf willen ontwikkelen en de tools in handen willen om bewust te gaan leven.

Het bewustzijnmodel is een tool om je op een eenvoudige manier zelfinzicht te geven en biedt de mogelijkheid andere keuzes te maken. Er wordt geen informatie gedeeld waar je niet mee verder kunt. Wil je échte vrijheid voor jezelf creëren dan moeten de stappen eenvoudig zijn om tot zelfinzicht te komen.

De online training bestaat uit de volgende modules

1. Wat is jouw gewenste situatie? Jouw diepste verlangen?
Ben je aan het overleven dan ben je vergeten wat voor jou belangrijk is en in deze module ga je ontdekken wat jij graag wil. Waar je naar toe wil

2. Kijk door de praktische bril?
Welk gedrag laat jij zien en wat mag je afleren / los laten om bij jouw diepste verlangen te komen.

3. Kijk door de systemische bril?
Welke overtuigingen belemmeren jou om bij je gewenste situatie te komen? Word je bewust van je overtuigingen en de waarden en normen die je naleeft. En zijn deze nog altijd voor jou van toepassing? Wat heb je overgenomen van je ouders en zie je graag anders?

4. Transformatiefase
Om bij je gewenste situatie te komen ga je door een transformatie heen, je gaat tenslotte gedrag afleren en krijgt inzicht in overtuigingen die je mag los laten. Gedurende dit proces mag je je bewust worden van de keuzes die je maakt en krijg je inzicht dat je altijd een andere keuze mag maken.

Maandelijkse Q&A met Kitty
Elke maand zal er een call zijn via Zoom. Dit betekent dat je toegang hebt tot 3 sessies. Je kunt op voorhand vragen of je werkmateriaal insturen voor feedback. Tijdens deze Q&A is er ruimte de vragen te beantwoorden, waar loop je tegenaan en wat heb je nodig om je patroon te doorbreken.

Community
Op FB is een groep aangemaakt “Overwin je uitdagingen” waarin je kunt sparren met gelijkgestemde die net als jij zichzelf willen ontwikkelen. Ieder ontdekt zijn taal van Persoonlijk Leiderschap. In deze groep zal Kitty van maandag tm vrijdag tussen 16 – 17 aanwezig zijn om te reageren.

Wat levert de online training jou op?

Na het volgen van deze training ben jij je bewust van jouw diepste verlangen.

Je weet aan welke knoppen je hebt te draaien om dit verlangen te realiseren.

Je weet welke overtuigingen jou belemmeren om je verlangen te bereiken.

Je bent je bewust wanneer je in welke fase van het transformatieproces zit en wat dit voor jou betekent.

Je kunt de wereld waarnemen door verschillende brillen

Je hebt het fundament neergezet om vervolgens jouw taal van Persoonlijk Leiderschap verder te ontwikkelen. Je voelt je ontspannen en hebt rust omdat je weet aan welke knoppen je moet draaien om verder te groeien.

De training is ALLEEN geschikt voor jou als:

je bereid bent totale verantwoordelijkheid voor je eigen leven te nemen

je bereid bent risico’s te nemen

je bereid bent jezelf los te maken van ordelen en je onschuld op te eisen terwijl je jezelf leert accepteren en houden van wie je echt bent

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

 

  • Het programma ‘Ontwikkel jouw taal van Persoonlijk Leiderschap’ met 4 modules met lessen en werkboeken.
  • Drie maanden toegang tot de FB groep ‘Overwin je uitdagingen’ waar je dagelijks terecht kunt met je vragen.
  • 3 live Q&A’s via Zoom met Kitty Geboers.
  • Toegang tot een netwerk met gelijkgestemde, zodat je samen kunt sparren over jouw proces van zelfontwikkeling. Je hoeft je niet eenzaam te voelen en leert nieuwe mensen kennen.

De investering voor deze training bedraagt € 175,-